Zakelijke lease

Zakelijk leasen bij HaarhuisAutolease betekent comfortabel en veilig rijden voor een vast bedrag per maand. In een auto die bij jou of je bedrijf past, want als echte autoliefhebber willen wij niets liever dan dat jij met trots en tevredenheid achter het stuur zit. Daarom geven wij jou alle vrijheid in de keuze voor jouw leaseauto en -contract!

  • All-in service mogelijk
  • Betaal een vast maandbedrag
  • Rij in een van de nieuwste auto's
  • Diverse auto's direct beschikbaar
  • Snel de weg op

Alles voor jouw auto!

Welke leasevorm je ook kiest, wij bepalen samen met jou hoe het contract eruit komt te zien. We bieden een all-in-service, waarbij wij alle zaken rondom het rijden in de auto voor je regelen. Denk aan brandstofbeheer, onderhoud, reparatie, pechhulp en vervangend vervoer.

Brandstofbeheer

HaarhuisAutolease kan het brandstofbeheer regelen. Met de MultiTankcard kan je bij ieder tankstation in Nederland tanken. We hebben ook internationale brandstofpassen beschikbaar. De werkgever ontvangt ieder kwartaal een gedetailleerde brandstofafwikkeling. Via het online overzicht is het mogelijk om ook tussentijds te volgen waar en hoeveel je getankt hebt.

Ritregistratie- en volgsystemen

Het is mogelijk om onze leaseauto’s uit te rusten met diverse ritregistratie- en volgsystemen voor het eenvoudig registreren en beheren van zakelijke en privé ritten. We kunnen in de leaseauto’s  ook intelligente track-en-trace-systemen inbouwen.

Rijden in het buitenland

Je mag met de leaseauto naar alle landen binnen de Europese Unie reizen, evenals naar Zwitserland en Noorwegen. Je hoeft hiervoor geen toestemming te vragen aan HaarhuisAutolease. De auto is in deze landen gewoon verzekerd. 

Onderhoud inplannen

Als onderhoud onder je leasecontract dat je bij HaarhuisAutolease hebt valt, dan regelen wij het onderhoud voor je. Je kunt contact met ons opnemen om een onderhoudsafspraak bij onze werkplaats in te plannen.

Schade, inbraak of diefstal melden

Neem in het geval van schade, inbraak of diefstal direct contact op met Haarhuis Autolease, ook buiten onze reguliere openingstijden. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 088 631 2400. Buiten kantooruren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op 088 631 2499.

Vervangend vervoer

Kan je je auto tijdelijk niet gebruiken door reparatie of onderhoud? Dan zorgen wij voor gratis vervangend vervoer. Indien gewenst, halen en brengen wij de vervangende auto.

Autolease

Meer weten over zakelijke lease?

De medewerkers van HaarhuisAutolease staan altijd voor je klaar. Direct een auto nodig? We regelen het voor je! Neem snel contact op.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×