Elektrische lease

Een elektrische auto leasen, dat kan bij HaarhuisAutolease. Bij ons heb je de keuze uit vrijwel iedere elektrische auto, die je voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand bij ons kunt leasen. Ga met een goed gevoel geruisloos de weg op met een van de meest innovatieve auto’s. Twijfel je nog of een elektrische auto voor jou de beste keuze is? Wij denken graag met je mee, zodat jij straks tevreden wegrijdt!

Elektrische auto leasen bij HaarhuisAutolease

Voordelen van een elektrische auto

Een elektrische leaseauto is een milieubewuste keuze, maar heeft voor jou als zakelijke leaserijder ook andere aantrekkelijke voordelen. Over het algemeen geldt dat de bijtelling die je betaalt bij elektrische auto’s fors lager is, vooral bij auto’s met een catalogusprijs onder de € 45.000,-. Dit is terug te zien in het relatief lage maandbedrag. Bij HaarhuisAutolease hebben we zowel volledig elektrische auto’s als hybride auto’s, die naast een elektrische motor ook over een ondersteunende benzinemotor beschikken.

Alles geregeld in je zakelijke leasecontract

Bij HaarhuisAutolease regelen we graag alles voor je. Van aflevering tot service en onderhoud, maar bijvoorbeeld ook schadeherstel, pechhulp en de tweejaarlijkse bandenwissel. Maar uiteindelijk ben jij, of je werkgever, degene die bepaalt hoe het contract eruitziet. Wil je een all-in-servicecontract of regel je bepaalde zaken liever zelf? We stellen jouw contract in samenspraak op.

Klaar om de weg op te gaan?

Er staan al elektrische auto’s voor jou klaar, waar je bijna direct de weg mee op kunt! Zelf een andere auto in gedachte? Wij regelen dat je snel wegrijdt in de auto van jouw keuze! Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs om jouw auto uit te zoeken.

Elektrische lease bij Auto Haarhuis
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×