Financial lease

Financial lease is de enige leasevorm bij HaarhuisAutolease waar je direct economisch eigenaar van de auto bent, waardoor je van diverse fiscale voordelen profiteert. Denk aan afschrijving van de leaseauto, investeringsaftrek, renteaftrek en terugvordering van btw. Je kiest zelf de looptijd van het leasecontract. Na het slottermijn behoort de auto volledig tot jouw eigendom.

Financial Lease bij AutoHaarhuis

Economisch eigenaar van de auto

Bij financial lease leen je bij HaarhuisAutolease het gehele of een gedeelte van het aankoopbedrag van een nieuwe of gebruikte auto. Dit bedrag betaal je gedurende een aantal maanden met rente terug. Hoeveel dit maandelijkse bedrag is, is afhankelijk van het totaalbedrag, de looptijd en of je kiest voor een aanbetaling en/of slotbedrag. We stellen samen het ideale leasecontract op. Je bent vanaf het begin direct economisch eigenaar van de auto, waardoor je in aanmerking komt voor de fiscale aftrekregelingen.

Voordelen financial lease

Naast dat je geen hoge aanschafkosten hebt voor een mooie nieuwe of gebruikte auto en je van de fiscale voordelen profiteert, is een groot voordeel van financial lease dat je uiteindelijk volledig eigenaar van de auto bent. Dit is uniek in vergelijking met andere leasevormen, waar je de auto aan het einde van het leasecontract weer inlevert. Houd er wel rekening mee dat auto’s die je financieel least als eigendom op je balans staan, wat gevolgen kan hebben voor andere financieringen en investeringen. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor onderhoud, verzekering en reparatie van de auto.

Interesse?

Heb je interesse in een nieuwe auto met de financiële leaseregeling van HaarhuisAutolease, neem dan contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Geesteren!

Financial Lease bij Haarhuis Autolease
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×