Occasion lease

Bij HaarhuisAutolease is het niet alleen mogelijk om de nieuwste auto’s te leasen, we hebben ook diverse occasions in de lease. Het voordeel van het leasen van een occasion is dat je een lager vast maandbedrag betaalt, ook als je in de meest luxe of sportieve uitvoering van jouw droomauto rijdt!

Occasion lease bij HaarhuisAutolease

Voordelig de meest complete auto’s rijden

Het leasebedrag dat je per maand betaalt, is afhankelijk van de auto, de uitvoering, eventuele extra opties en services. Omdat we ook jong gebruikte auto’s beschikbaar hebben om te leasen, is het vaak mogelijk om een luxere variant van een auto te rijden voor aantrekkelijk maandbedrag. Denk aan een auto met lederen bekleding, stoere velgen, panoramadak of een sportieve uitvoering. Heb je zelf al een droomauto in je hoofd? Wij zoeken voor jou naar de perfecte auto!

Alles geregeld in één contract

Ook bij onze occasion lease is alles geregeld in één contract. Je betaalt een vast bedrag per maand om in de auto te rijden, maar dit bedrag is ook inclusief onder andere service, onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting, bandenwissel en pechhulp. Hoe uitgebreid jouw leasecontract is, bepaal je zelf. We stellen onze contracten altijd in samenspraak op.

occasion-lease

Rij snel in jouw droomauto!

Want dat is ons doel: jouw snel op weg helpen met de auto van jouw dromen. Neem daarom snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Occasionlease bij Auto Haarhuis
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×