Operational lease

Met operational lease van HaarhuisAutolease rij jij de komende jaren in jouw nieuwe favoriete auto. We hebben een groot aanbod personenauto’s en bedrijfswagens voor de zakelijke leaserijder; voldoende keuze dus. Voor een scherp maandbedrag zorgen wij ervoor dat jij niets meer zelf hoeft te regelen. Heb je een specifieke auto op het oog? Wij regelen het, en het liefst meteen.

Operational lease bij HaarhuisAutolease

Stel je eigen leasecontract samen

Operational lease betekent dat wij ervoor zorgen dat jij snel de weg op kunt en de komende jaren ook blijft rijden. In een auto waar jij blij van wordt. Want als echte autoliefhebber weten we hoe belangrijk dat is. Jij of je werkgever bepaalt zelf hoe het leasecontract eruit komt te zien. Het is mogelijk om een contract op te stellen waarin alles is inbegrepen, denk aan service, onderhoud, verzekering, schadeherstel, banden en beheer van bekeuringen. Maar als je het vervangen van banden, schadeherstel of iets anders liever zelf regelt, kan dat ook. Want jij bepaalt.

Jouw favoriete auto

En dan nog even over het belangrijkste gedeelte: de auto. We hebben standaard een aantal auto’s op voorraad, waarmee je direct de weg op kunt. Zit jouw auto daar niet tussen? Vertel ons je wensen en wij gaan voor je op zoek. Net zo lang totdat we de auto hebben gevonden waarin jij met een brede glimlach wegrijdt. En dat is sneller dan je denkt!

operational-lease

Kan je niet wachten?

Wij ook niet! Neem contact met ons op en wij gaan direct aan de slag zodat jij snel in jouw nieuwe auto de weg op kunt.

Operational Lease bij Auto Haarhuis
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×