Short lease

Als je snel een auto nodig hebt voor een korte of onbekende periode, dan is short lease een geschikte optie. Met short lease bij HaarhuisAutolease ben jij direct verzekerd van een auto voor de komende periode. Dit flexibele contract dekt alle kosten en is maandelijks opzegbaar. Bekijk op deze pagina direct welke auto’s we op dit moment beschikbaar hebben voor je.

Short lease bij AutoHaarhuis

Flexibel contract

Misschien heb je een tijdelijke klus waar jij of je werknemer een auto voor nodig heeft, of is het nog onbekend hoe lang je in de leaseauto wilt rijden. Wij begrijpen dat je dan niet vast wil zitten aan een langlopend leasecontract. Daarom bieden wij short lease aan voor drie maanden tot een jaar, waarbij je iedere maand kunt opzeggen. We hebben altijd auto’s beschikbaar voor de zakelijke leaserijder, zodat als jij ons nu belt, je vandaag nog de weg op kunt!

Service, onderhoud en reparatie

Juist als het om een korte periode gaat is het prettig dat je zelf niets hoeft te regelen. Wij zorgen daarom naast de auto ook voor alle andere dingen die je nodig hebt om veilig te kunnen rijden. Denk aan verzekering, brandstofbeheer, onderhoud en pechhulp. Zodat jij je kunt focussen op het rijden en je zakelijke afspraken!

Nu een auto nodig?

Neem contact met ons op als je snel een leaseauto nodig hebt, dan regelen wij vandaag nog dat jij de weg op kunt!

Short lease bij Haarhuis Autolease
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×