Private lease

In een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, dat kan met de private lease van HaarhuisAutolease. Je hoeft niet meer jarenlang te sparen om in een moderne auto te rijden, want met deze leasevorm voor particulieren betaal je geen aanschafkosten. Een aanbetaling doen voor een lager maandbedrag mag, maar hoeft niet. Service en onderhoud zijn inbegrepen, je betaalt dus alleen nog extra voor de benzinekosten en eventuele schade of bekeuringen.

Private lease bij HaarhuisAutolease!

De perfecte automatch

Als je gaat voor private lease bij HaarhuisAutolease, weet je zeker dat je snel in een van de beste en modernste auto’s de weg op gaat. Of je nu op zoek bent naar een auto die de dagelijkse rit naar het werk comfortabel maakt of je graag een tweede auto wilt met voldoende ruimte voor het vervoeren van kinderen en boodschappen, wij doen ons best om voor jou de perfecte automatch te vinden!

Alles geregeld, zonder verrassingen

Het voordeel van private lease is dat voor een vast bedrag per maand alles is geregeld. Reparaties, regulier onderhoud en bijvoorbeeld de apk-keuring, maar ook naar de wegenbelasting en verzekering heb je geen omkijken meer! Pech onderweg? Vervelend, maar we helpen je direct! Of je nu in Nederland of het buitenland bent. Allemaal zodat jij volledig kunt focussen op het rijden in je nieuwe auto, want als autoliefhebber weten wij dat dát uiteindelijk het belangrijkste is. Handig om te weten: wij doen geen BKR-registraties bij onze private leasecontracten.

De laatste stap naar jouw nieuwe auto!

Heb je al een auto op het oog die jij graag wilt leasen of ben je benieuwd voor welk bedrag jij al de weg op kunt in jouw nieuwe auto? Neem contact met ons op of kom gauw eens langs. Wij helpen je graag snel de weg op!

private-lease
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×